Om meddelanden om ditt barns aktivitet

Med Kaspersky Safe Kids kan du ta emot meddelanden om ditt barns aktivitet i realtid. Du kan till exempel ta emot meddelanden om följande händelser:

Om ditt barn använder en Android-enhet kan du få meddelande när han eller hon stänger av viktiga inställningar. Gå till VarningsinställningarViktiga app-funktioner är av.

Du kan välja vilka meddelanden du vill ta emot.

Du kan visa meddelanden på My Kaspersky, på din mobila enhet som har Kaspersky Safe Kids installerat och i din e-post.

Meddelanden på förälderns mobila enhet och via e-post finns endast tillgängligt i Premiumversionen av Kaspersky Safe Kids. När du använder gratisversionen kan du endast visa meddelanden på My Kaspersky.